Brewの企画背景ついて

 

食べる、つながる、その次へ

いくらいいものを作っても伝える手段や発信力が無く世の中に広がっていかない...
でもどうやっていいのかわからない...

高知にUターンして10年、このようなご相談が増えています。情熱はとても大切ですが、それだけでは伝わらない。その想いを整理して伝わる形に落とし込むことが大切だと考えています。また、正しい情報を発信できるメディアも必要です。そこで、まずは一つの実験として、スペース自体がメディア機能を持てないものかという構想の元、「チャレンジする人をクリエイティブ力で応援するキッチンスタジオ」を企画しました。

世の中は想像以上に変わり続けていて、正解はいつだってひとつじゃない。

狭い価値観に縛られず、小さくともまずは動き続け変化し続けていける事業者を応援したいと思っています。

Eating, Connecting, and Beyond

No matter how good the product is, there is no way to communicate it, no way to transmit it, and no way to spread it around the world...But I don't know how to do it...

After 10 years since I made a U-turn to Kochi, I have been receiving more and more inquiries like this. Passion is very important, but it is not enough to convey the message. We believe it is important to organize these thoughts and put them into a form that can be conveyed. We also need media that can transmit correct information. Therefore, as an experiment, we have planned a "kitchen studio that supports people who take on challenges with creative power," based on the idea that the space itself could have a media function.

The world is changing more than we can imagine, and there is always more than one right answer.

We would like to support businesses that are not bound by narrow values and continue to move and change, even if in a small way.

 

運営者について

企画運営:株式会社and.
企画担当:町田美紀
https://www.instagram.com/and_miki/

Planning and operation: and.co.,ltd.
Planning: Miki Machida
https://www.instagram.com/and_miki/
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